FramesArrived here with no Frames ?

 
 

The Barber Shop

Rickshawen blev “kun” ramt af en enkelt scooter på tilbagevejen og vi blev kørt til den modsatte ende af den gade vi boede i.
Chaufførerne ville så have flere penge for at køre os helt ned til hotellet, som naturligvis var vores bestemmelsessted.
Han fik ikke mere end vi havde aftalt, så vi måtte tage på en spadseretur.

Vi skruede os igennem en meget rodet handelsgade med en enormt masse mennesker og knallerter og cykler og ting og sager og støj.

 

På hotellet var der alligevel ingen værelser ledige.

Til sidst fik Steen fremtvunget / truet sig til 3 nøgler ("Where is the manager? I want to talk to the manager !"), men da vi åbnede døren til det første af de værelser vi til sidst fik, boede der allerede nogen der.
Efter megen palaver og ballade fik vi til sidst et “De-Luxe” værelse, som de dog ville have dobbelt betaling for. Det fik de ikke.

Ligesom i Etiopien må man selv checke, om der er kontakter for vandvarmer, lys og den slags ude på gangen og om toilettet virker. Jeg er lidt træt af kolde brusebade. Derefter faldt jeg bevidstløs om på sengen i en times tid.

 


Kan man ikke stole på "TeleIndia" må man tage sagen i egen hånd !

Så samledes vi til fælles meditation - og whisky.
Som med lommelygterne viste det sig, at også i dette, for den sjælelige balance's så essentielle spørgsmål, havde folk været meget forudseende og alle havde en lille flaske gemt et sted.
Steen&Erika’s øjne strålede.
Alkohol i Indien er forholdsmæssigt dyrt (for manden på gulvet) og kan være noget farligt hjemmebryg, så de var ikke forvænte med åndelig føde på flaske.

.....

Peter ville klippes, så vi gik i samlet flok ned til den lokale frisør.


Salonen var dekoreret med farvestrålende postkort af indiske primadonna’er og filmdivaer.

Han havde en lille butik med to frisørstole og en lang bænk vi andre lige akkurat kunne klemme os sammen på. Meget hyggeligt.
Der var mængder af antikvariske(?) mystisk udseende apparater i lange ledninger og flasker med farvede væsker på hylderne. Remedier, der sandsynligvis alle sammen var bydende nødvendige, for at frisøren skulle være i stand til at skabe den standardiserede korthårsfrisure med sideskilning som alle indiske mænd går rundt med.

 

 

 

 

Peter havde ikke sagt hvilken frisure han ville have, bare at det skulle være kort.
Så det blev det.

Tilskuerne i døren og vinduet morede sig pragtfuldt.

Frisøren, Peter og Erika

 


Ordet Shampoo stammer fra Indien og betyder egentlig hovedmassage..
 

 

Steen blev barberet og fik ansigtsmassage. Både manuelt og med et højt brummende indisk, elektrisk massageapparat.
Klipningen inklusiv ansigts-, hoved-, skuldre-, ryg- og armmassage løb op i 30 R. = ca.6 kroner. 

 

Bagefter gik vi på et lettere nusset spisested og fik forskellige Curry vegetar retter m. ris og chapati til, ca. 17 kroner for 6 mand.
Musene holdt sig på gulvet og på bjælkerne oppe under loftet og tanken om “Delhi belly” og andre eksotiske sygdomme, strejfede mig et øjeblik, så vi sluttede af på værelset med chokolade og en dobbelt whisky, for lige at være på den sikre side.

Birgitta havde fødselsdag dagen efter, så vi andre aftalte at “overraske” hende med sang og gaver på sengen.

Sengen var dejlig hård, men sengetøjet ret beskidt.
Toilettet eller cisternen er utæt, så der er vand over det hele.

 

 
 

Next >>